Cara Nak Buat Sambal Mihun Goreng Yang Sedap

Supnya agak simple namun boleh ditambahkan dengan lada sulah dan sos soya untuk diperkayakan lagi. Berbahagia lah anda kerana kami berkongsi resepi daging malbari.


Petua Mudah Buat Bihun Goreng Sedap Dan Lembut Untuk Beginner Baru Belajar Masak

Ianya diajar oleh Kak Soraini yang memperolehinya dari seorang Chef di Hotel Shangri La.

. Daging malbari ini resepi wajib masak setiap tahun lagi bila hari raya. Hidangan lain yang turut boleh ditemui di sini selain popia adalah mihun supnya yang juga merupakan menu utama di kedai makan ni. Ramai yang minta share resepi.

Terletak di Seksyen 3 Bandar Baru Bangi adalah sebuah restoran yang cukup unik bernama JIBRIL. Nama pun dah hebat. Menurut Kak Kama resepi ini telah berpuluh tahun digunakan.

Masa menyajikan bebola daging boleh letak kicap manis untuk dapatkan rasa yang lagi sedap. Cara yang sama untuk sambal hijau. Restoran ini merupakan cawangan ketiga mereka selain 2 cawangan lain yang terletak di SS15 Subang Jaya JIBRIL SS15 dan Publika JIBRIL Publika.

Resepi ini dikongsikan oleh. Sempena cuti Tahun Baru Cina yang panjang ini saya masuk ke dapur menyediakan Mee Sup Istimewa yang resepinya saya pelajari dari guru Tajwid saya Kak Kamariah. Dengan harga hanyalah dari RM140 setiap satu anda boleh menikmati antara popia yang paling sedap pernah dirasai.


Resepi Bihun Goreng Sedap Bella Jamal


Petua Mudah Buat Bihun Goreng Sedap Dan Lembut Untuk Beginner Baru Belajar Masak


Ibu Mertua Kongsi Resipi Bihun Goreng Singapore Yang Sedap


Resepi Bihun Singapore Dengan Sambal Kicap Best Ada Tips

No comments for "Cara Nak Buat Sambal Mihun Goreng Yang Sedap"